Aquest cap de setmana torna la festa de El Grito a Sant Joan en commemoració del dia de la independència de Mèxic el passat 16 de Setembre. El Grito recorda els fets de la matinada del 16 de Setembre de 1810, dia en que les campanes de la población de Dolores (Guanajuato, Mèxic) van tocar per marcar l’inici de la rebelió contra el domini espanyol, i que va culminar 11 anys més tard al 1821 amb la independència de Mèxic. Si no sou de Sant Joan de les Abadesses probablement desconeixeu el vincle el nostre poble i Mèxic, i és que el compositor de l’himne nacional mexicà (1854) fou Jaume Nunó i Roca, nascut a la nostra vila l’any 1824.

Per celebrar-ho, de forma especial aquest proper cap de setmana, hem preparat una edició limitada a 100 ampolles de Minera amb tequila que sortiran sota el nom de CRAZY  MINER #4 – GRITA TEQUILA. Al tractar-se de molt poques unitats només estarán a la venda físicament al Taproom, no es posaran a la venda a la botiga online, no us la perdeu.

D’altra banda també us preparem una sèrie de plats mexicans que podreu gaudir a banda de la nostra carta habitual durant els àpats de dissabte i diumenge. Nachos i totopos amb guacamole, tacos de pulled pork, quesadillas amb pollastre i pa de pessic de blat de moro.

Us esperem, i si teniu un barret mexicà a casa, porteu-lo i tindreu una canya de cortesia.

Mexicanos, vivan los héroes que nos dieron Patria y Libertad. Viva Hidalgo. Viva Morelos. Viva Josefa Ortiz de Domínguez. Viva Allende. Viva Aldama. Viva Galeana. Viva Matamoros. Viva Guerrero. Viva la Independencia Nacional. Viva México. Viva México. Viva México”.

Cervesa Minera, 22 de Setembre de 2022