Comença la tardor i l’agenda torna a treure fum i entre les diverses propostes que estem treballant arranquem aquest cap de setmana amb l’agenda saturada de fires. Per tant, aquí us deixem unes idees perquè sortiu a gaudir d’aquest cap de setmana i vingueu a compartir una canya amb nosaltres.

Des d’avui divendres 30 de Setembre al diumenge 2 d’Octubre trobareu en Jordi a l’stand de la Minera, i molts altres cervesers, a la Fira del Porc i Cervesa de Manlleu, com cada any a la plaça Fra Bernadí (www.porcicervesa.cat). Molta cervesa, molt bona teca, tastos guiats i música en viu… com diria el Clooney…what else?

Dissabte 1 d’Octubre torna la Fira de la Cervesa artesana i del Rebost de Pardines en la seva 18ena edició, un clàssic de les tardors al Ripollès i fira pionera de la cervesa artesana al nostre país (ripollesturisme.cat). Hi trobareu en Rudu tot el dia amb un munt de litres de Minera per apagar la vostra set i també podreu degustar les millors cerveses d’Art Cervesers, Reptilian Brewery, Cervesa Sant Jordi, Cerveses Bripau i Folls Brew.

Una mica més lluny i probablement fora de l’òrbita geogràfica dels nostres seguidors, i només com a visitants, la Mireia, en Txema i l’Iban estaran presents la Fira de la Cervesa Balear que es celebra entre avui divendres 30 de Setembre i diumenge 2 d’Octubre a Can Picafort, a la badia d’Alcúdia, Mallorca (www.firacervesabalear.com). Un programa molt interessant amb 15 cervesers, tallers de tast i l’entrega del premis del Concurs CICA 2022 (www.concursocica.es) al que participem amb diverses de les nostres receptes.

I com no? Si simplement sou del Ripollès i busqueu una mica de tranquilitat, o si veniu de pas per la nostra comarca, sapigueu que l’Alberto, la Sara i en Jordi us esperen al Taproom amb les nostres 8 aixetes i una muntanya de brasa a punt perquè gaudiu els millors productes del Ripollès.

Cervesa Minera, 30 de Setembre de 2022