El passat 15 d’octubre el nostre Tap Room va acollir la presentació de l’últim llibre de Jordi Borràs: “Tots els colors del negre”. Un esdeveniment que va portar a desenes de persones a acostar-se al local per parlar de l’auge dels moviments d’extrema dreta a Europa, a Espanya i a casa. 

Jordi Borràs va conversar amb la periodista Mònica Homs dels punts claus del llibre, posant èmfasi a com el fotoperiodista s’apropa als moviments ultres a Catalunya. Una conversa que ens va permetre tenir una visió global de l’extrema dreta al continent i, també, apropar-nos als capítols més personals del llibre on el fotoperiodista parla d’experiències viscudes per ell o els seus familiars en un important exercici de memòria històrica. 

L’activitat va acabar amb preguntes les preguntes on els assistents no només van parlar dels punts claus del llibre sinó que també van  transmetre dubtes, inseguretats o reflexions al voltant de l’extrema dreta contemporània. 

Va ser un honor crear un espai de debat al Tap Room de la mà de Jordi Borràs i ja tenim en ment promoure dinàmiques semblants. 

Cervesa Minera, 18 d’Octubre de 2022