Avet
Hefeweizen
Cervesa rossa de blat d'alta fermentació. D'estil d'origen alemany amb una adició de xarop d'avet d'alta muntanya pirinenc.
Cervesa daurada amb tocs ataronjats, tèrbola per la presència de llevats i d'escuma pronunciada i persistent. Cos moderat i cremosa en boca. Aromes i gustos de plàtan, clau i vainilles amb un retrogust balsàmic del xarop d'avet.
Cervesa daurada amb tocs ataronjats, tèrbola per la presència de llevats i d'escuma pronunciada i persistent. Cos moderat i cremosa en boca. Aromes i gustos de plàtan, clau i vainilles amb un retrogust balsàmic del xarop d'avet.
Malts
Malts d’ordi de tipus pils i munich, i de blat.
Llúpol
Hallertau Mittelfrüh i Hersbrucker.
Fitxa tècnica
Estil
Hefeweizen
Alcohol
5,7% vol.
Color
5 EBC
Amargor
14 IBU
Ampolla