Tasta la Minera, degusta el Ripollès

sanefa-taproom

El Ripollès, les nostres muntanyes, la nostra aigua, les nostres pastures, en nostre entorn… Tot el que ens defineix i ens envolta pren forma en el nostre taproom, ubicat a l’antiga estació de tren de Sant Joan de les Abadesses.

El diumenge 17 d’Octubre de 1880 arribava a aquesta estació el viatge inaugural de la línea de tren que unia Barcelona amb Sant Joan amb l’objectiu que transportar el carbó extret de les mines d’Ogassa. 142 anys més tard i ja sense el ferrocarril actiu, podeu conèixer i gaudir el nostre entorn, la nostra història i les nostres Cerveses en aquest mateix edifici reconvertit al Taproom de la Cervesa Minera.

Veniu a degustar la amplia varietat de Cervesa Minera, des de les més clàssiques a les varietats estacionals rotacionals durant l’any. Tenim un estil per cada paladar a les nostres 8 aixetes i complementem la nostra carta de cerveses amb un carta de menjar simple, amb una qualitat excepcional i un origen de proximitat per pràcticament eliminar la nostra petjada de carboni.

La gran majoria dels productes que trobareu al plat tenen origen en petits productors a la comarca del Ripollès. Artesania, qualitat, proximitat i sostenibilitat són els adjectius bàsics del nostre treball de cada dia, concentrats en cada got de Minera i en cada mos dels que teniu al plat.

LA NOSTRA CARTA

sanefa-taproom
Feu click a les imatges per engrandir-les i veureu la nostra carta.

Els plats i preus són orientatius, reservant-nos el dret de fer canvis en cas que sigui necessari. Recordeu que pot ser que aquesta pàgina no hagi estat puntualment actualitzada.

Per conèixer detalls concrets restem a la vostra disposició al Taproom en els horaris d'obertura especificats o al telèfon 972 720 216

D'on ve el que menges

Al nostre Taproom, a banda de la nostra varietat de cerveses, podràs tastar els millors productes de la nostra comarca, per gaudir d’una experiència exquisitament autèntica.

Entra i coneix qui hi ha al darrera de cada un dels productes que us arriba al plat. Històries d’artesania, professionalitat, qualitat i amor al producte que culminen al vostre plat.

Tast guiat de
Cerveses i formatges

Sabies que els dissabtes i els diumenges pots encarregar un tast de cerveses i formatges?

Els fem a les 12 del migdia. Us expliquem i us acompanyem en un maridatge que combina cervesa artesana i el producte de les formatgeries de la comarca.

Encara no l’has fet? Reserva trucant al 972 720 216.

Horari d'hivern
(del 9 de Gener al 9 d'Abril)

de Dilluns a Divendres
Tancat (obertura per grups sota reserva prèvia)

Dissabtes i diumenge
Obert de 10:00 h a 17:30 h (sopars per grups sota reserva prèvia)

Horari d’estiu, Juliol i Agost, a definir

Ens trobareu

A l’antiga estació de tren de Sant Joan de les Abadesses

Plaça de l’Estació, 1, 17860 Sant Joan de les Abadesses, Girona

Telèfon de reserves: 972 720 216

email:  taproom@minera.cat