DESCOBERTA

La divulgació de la cultura cervesera i a la vegada del patrimoni miner d'Ogassa i Sant Joan de les Abadesses és un dels nostres objectius principals. Amb aquesta finalitat organitzem regularment visites per grups al nostre obrador i caminades a l'entorn de les mines d'Ogassa.

Les Mines d'Ogassa

Es tracta d'una caminada comentada d'aproximadament unes 2 hores de marxa per terreny de muntanya. Inclou l'esmorzar, un tast de cervesa MINERA i per qui vulgui es pot estendre a l'hora de dinar amb un Menú Miner. Es requereix una mínima condició física a causa dels +/-200 metres de desnivell acumulat, i dur roba i calçat adequat. L'activitat és apta i recomanable per fer-la en família. Els menors de 18 anys gaudeixen d'entrada reduïda i queden exclosos del tast de cervesa MINERA.

 

Descoberta de les mines

La jornada comença a les 09:30 del matí amb un esmorzar miner a La Cooperativa Surroquina, antiga cooperativa fundada pels miners a l'any 1909. La caminada parteix de la plaça Dolça i transcorre per diverses mines (la Dolça, la del Pinter, la Ramona, la Nova i la de la Juncadella) i punts centrals de l'activitat minera com la fàbrica de pans de carbó, donant una visió completa de la seva dimensió. L'activitat es completa amb un tast de diverses varietats de cervesa MINERA a les portes de la mina de la Juncadella maridades amb altres productes artesans de proximitat. Tot seguit es procedeix al descens fins a Ogassa on es conclou el matí. En total la descoberta dura al voltant de les quatre hores.

 

El Menú Miner

Per tots els amants de la gastronomia de muntanya l'activitat es pot estendre a l'hora de dinar. El Restaurant Can Costas ofereix un Menú Miner amb productes tradicionals i de primera qualitat per arrodonir l'experiència de la jornada. Tot un dia pensat perquè us endueu a casa el coneixement del nostre patrimoni i les millors experiències gustatives per acompanyar-lo.

L'activitat es realitzarà els dissabtes i/o diumenges al matí en funció de les inscripcions. És imprescindible la reserva. Podeu reservar places a la nostra botiga en línia o a través de les nostres dades de contacte. MINERA es reserva el dret de cancel·lar l'activitat si no hi ha un grup mínim d'inscrits o en funció de les condicions meteorològiques.

L'activitat estarà disponible a partir de Febrer de 2014.

Entrada de la mina Dolça
- Entrada de la mina Dolça -
- Camí del torrent de la Font Gran -
- Mina Juncadella -

L'obrador de Cal Gat

Es tracta d'una visita comentada a les nostres instal·lacions de Cal Gat on podreu conèixer de prop tots els detalls del procés d'elaboració de la cervesa, des de la matèria primera a la maduració un cop ja està envasada.

La durada de l'activitat és d'aproximadament 1 hora i inclou un tast de les diverses varietats de MINERA acompanyada d'altres productes artesans de proximitat.

L'activitat es realitzarà els dissabtes i/o diumenges al matí en funció de les inscripcions. És imprescindible la reserva. Els nens menors de 18 anys tenen entrada gratuïta i queden exclosos del tast de cervesa. Podeu reservar places a la nostra botiga en línia o a través de les nostres dades de contacte.

L'activitat estarà disponible a partir de Febrer de 2014.

Llúpol, malts d'ordi, de blat, civada
- Llúpol, malts d'ordi, de blat, civada -
Pol. Ind. Cal Gat nº15
17860 Sant Joan de les Abadesses (Girona)
Telèfons: 619 473 188 - 636 237 347
E-mail: minera@minera.cat
© Cervesa Artesana Minera, 2014